Clublid Bennie M.
 www.MAICOrijdersclub.eu

De Maico van Bennie Maatkamp, is in een serie van zes stuks in 1969, 100% door Bennie zelf gemaakt, 1 van deze Maico,s rijdt in Amerika, en met heel veel succes heden ten dage.
Dat zijn producten goed en doordacht zijn gebouwdt, moge blijken uit het feit, dat Bennie met zo,n Maico, div keren de snelste ronde heeft gedraait in Hockenheim, bij de veteranen.
 

Uit Ruurlo:

Zondag rijdt Bennie Maatkamp, als afsluiting tijden de CRT races in Varsseveld, een paar afscheidsronden, op zijn 125 cc Maico, Bennie is al sinds 1964 op de racepistes te vinden, zeer bekend geworden met zijn 50 cc BMS (Bennie Maatkamp Special) na zijn actieve raceperiode, heeft hij nog jaren bij de veteranen, een heel snel deuntje meegeblazen, met zijn 50 en 125 cc Maico, vorig jaar is hij ernstig ten val gekomen, en is hij nu genoodzaakt, om het bijltje er bij neer te gooien, wat hem heel erg moeilijk valt.


Gezien ik zijn oude racehelmen heb, vroeg hij vanmorgen, of hij er eentje voor Zondag terug mocht hebben, tijden de afscheidsronde, en dat is natuurlijk geen probleem, morgen ga ik naar hem toe, met het "potje"

Bennie Maatkamp, BMS Maico 125cc, Oirschot 1973.

Vessen 15-04-1973

40 Nick Leeflang Arnhem Royal Nord (eigenbouw dus)
26 Ton Kooyman Nijverdel Hemeyla (idem)
52 Jos Disselhorst Leiden Roton Kreidler (Ton Daleman)
33 Bennie Maatkamp Varsseveld BMS Kreidler (Bennie Maatkamp Special)
12 Hans Knoppers Rotterdam PeePee Kreidler (Piet Plompen)