wp09b2a4b7.png
wpbacedeb7.png
wp28ba9355.png
wp5cae1bcb_0f.jpg
wp84e3e59b_0f.jpg
5e Achterhoektreffen 1994

Bron tekst : “Maico Rijders Club” Clubblad Nr. 20 1994
Bron foto’s: eigen opnamen

Een succes, daarvan mogen we waarlijk spreken, met meer dan 50 deelnemers hebben we het record van 1993 weer gebroken.

Het was ook dit jaar, ondanks dat het weer wat koeler was dan voorgaande treffens weer beregezellig, en gingen er bij het kampvuur de wildste verhalen in het rond.

Wat ons opviel was dat de motoren steeds mooier worden, en dat we mogen spreken van een hechte band binnen de club. We willen dan ook iedereen die hand en span diensten heeft verricht om ook dit treffen als super geslaagd te mogen noteren van harte bedanken voor hun belangeloze medewerking.
wp3d65269b_0f.jpg
Het werk van ons nieuwe commissielid Bart van Nistelrooij, bijgestaan door John junior viel in goede smaak. Vooral de vrouwen puzzelden de speciale Maico puzzel tot de bodem uit. De rebus gaf hier en daar problemen maar uiteindelijk deed een kind de was. De voeldoos was hij de heren veruit favoriet, de onderdelen gaven dan ook weinig problemen, maar wat was het nou voor veer daar onder in die doos. Al met al prachtig werk, dus Bart en John volgend jaar rekenen we weer op jullie prima ondersteuning.

Ook diegenen die ons treffen hebben gesponsord met kleine, grotere en allerlei zaken, mogen onze dank in ontvangst nemen, want zonder deze vorm van attenties was er minder glans op het treffen.
Dus Altena Ida & Gerard, Lekkerland Cïer S, Ruwen Heze Henk v. H., Gert K, en Sorha 13 onze welgemeende dank.

Van de eigenaren van de kampeerboerderij kregen we het compliment dat alles weer zo netjes en rustig was verlopen. Volgens hun zaterdags s'avonds zelfs nog rustiger dan vorig jaar. ?'?'??? De hoofdzaak was, zelfs de rekening viel ons mee een reden om volgend jaar op 19, 20 + 21 Mei 1995 weer het treffen daar te organiseren, we vieren dan ons 5 jarig bestaan.

Bij de mooiste Maico was de Mobil van Bonne veruit favoriet hij de scooters.
De M 125 van Joop kreeg zelfs het maximum aantal stemmen, De M200S van Arie deed het als nieuwkomer niet slecht en was direct de mooiste in zijn catagorie. De Blizzard van Hans al jaren de grote winnaar in deze, ziet de concurrentie naderen en behaalde een krappe zege. Voor de Bundeswehr, was er voor Berry een close finish net voor Gerard, Bertus en Marcel die hem het water naar de lippen deden stijgen, de kwaliteit was dan ook prima, hoewel een ongerestaureerde M250B er ook leuk uit kan zien, met de sporen van jaren lang roken en knallen.
wpcb580cf6_0f.jpg
wp3462c6e5_0f.jpg
Klik op foto
Daar er dit jaar geen GS/MC Maico was konden we in die klasse geen prijzen uitkeren, helaas, de MD klasse is dit ,jaar hopelijk voor het laatst naar een Duitser gegaan, Dus jongens poets hem op en laat ze eens wat zien.
De verst komende deelnemer die op de Maico kwam aangereden was onze vriend Gert Kramm, die er maar liefst 550 KM op had zitten toen hij binnen kwam zetten op zijn MD 250.
Onze vriend Helmut Brockmann was samen met zijn Maico 100 jaar oud en won die vraag, hoewel Bonne samen met zijn drie Maico's 161 jaar oud was.

De drie Maico vragen die eigenlijk wel gemakkelijk waren, maar toch door maar 2 mensen gemakkelijk beantwoord werden, en wel door Martin Hoffman en onze eigen Piet Trompenaars die zelfs meer opschreef dan wat we vroegen.

De rit op zaterdag ging dit jaar in de richting van Ruurlo, en werd door 41 Maico's meegereden.
De rit op zondag ging richting Duitsland en werd door iedereen die dat wilde meegereden, zelfs door een lid van de uitgenodigde MZ club, (waar bleef de rest van deze club er waren nog 2 man meer opgegeven) uit Rijswijk kwam Kees pronk helemaal op zijn tweetakter aan gereden en had zo te zien de hele dag schik.

Dus MZ rijders U hebt wat gemist!!!!!!
Treffen 1994 Clubblad 1994-20 1/4
wp09b2a4b7.png
wpbacedeb7.png
wp28ba9355.png
wpfcbf7b5e.png